BALIKESİR / GÖNEN - Gündoğan İlkokulu

Arif ONARAN - OKUL MÜDÜRÜ

11.04.1966 tarihinde Balıkesir ili Gönen İlçesi Sebepli Köyü´nde doğdum. İlkokulu Altıeylül İlkokulu, Ortaokulu ve Liseyi 1985 yılında Gönen İmam Hatip Lisesi´nde tamamladım. Gazi Üniversitesi Bolu Eğitim Yüksek Okulu´ndan mezun olduktan sonra 1990 yılında ilk görev yerim olan Muş ili Bilek Köyü İlkokulu´na atandım. 1993-1999 yılları arasında İstanbul Gaziosmanpaşa´da Emine -Sabit Büyükbayrak İlköğretim Okulunda görev yaptım. 1999 yılında Gönen ´e tayin olarak sırasıyla Kocapınar Köyü İlköğretim Okulu, Karşıyaka 100. Yıl İlköğretim Okulu, Mehmet Çanakçı İlköğretim Okulu ve Özcan Kılınçay İlköğretim Okullarında görev yaptım. 26.03.2010 yılında Eczacı İzzet Akçiçek İlköğretim Okuluna Müdür yardımcısı olarak atandım. 2015 yılında Gündoğan İlkokulu/Ortaokulu´na Müdür olarak atandım. Halen bu görevimi sürdürüyorum. Evli ve 3 çocuk babasıyım.